icuenca.blogg.se

Följ med mig på min resa i Cuenca, Spanien som au pair.

Min träning

Kategori: Allmänt

Jag har ju som sagt börjat träna en hel del sedan jag kom till Spanien. I början var det mest för att ha något att göra innan jag kom in i vardagen. Nu längtar jag efter varje pass! Det känns underbart!
 
Denna vecka till exempel har jag tränat fyra gånger. 
 
Måndag: Pilates
Tisdag: Gym
Onsdag: Pilates
Torsdag: -
Fredag: Simma
 
Det är dessa tre träningsformer jag har fastnat för.
 
Pilatesen är lugn och skön. Jag blir inte svettig och behöver därför inte tvätta håret efteråt, vilket är ett plus! Så pilates går jag på dagar då jag ej ska tvätta håret. Det är lugn musik, övningar där man tänjer på kroppen osv. Mycket najs! Detta pass är i en timma.
 
 
Att gymma för mig innebär att köra ''crosstrainern'' 15 min, en cykelmaskin 15 min och en annan cykelmaskin 15 min. Detta ibland med sällskap av Helen! Och vissa gånger gör jag olika styrkeövningar på olika maskiner. 
 
 
Simningen är som pilatesen väldigt avslappnande då det oftast inte är så mycket folk i bassängen och själva lokalen är lugn och trivsam. Simmar bara bröstsim då det är den enda simtekniken jag bemästrar! Alltid i 40 minuter.
 
 
I helgen ska jag vila från träningen, äta upp mina sista kakor för nästa vecka har jag kak/godis/chips förbud!!! 
 
På måndag blir det antagligen att gymma!
 
Det var min träningshistoria det!
 
 
 
 
 
 

När den första snön kom

Kategori: Allmänt

På väg till skolan imorse kom den, den första snön. Jag blev så glad när jag såg att det var snö och inte regn som jag först trodde. 
 
Det är verkligen isande kallt här nu. Ana och Javi förstår inte hur jag överlever svensk vinter eftersom att jag alltid fryser här. Saken är den att inomhus är det varmt i Sverige, här är det allt annat än varmt. Mitt rum är husets kallaste också... Det är skönt när man ska sova, jag gillar att sova i kalla rum, om man har ett varmt täcke förstås!
 
Men jag har kommit fram till att jag började frysa efter att jag blev vegetarian. Innan det frös jag varken mer eller mindre än någon annan, men idag fryser jag ofta, när andra upplever temperaturen som normal. I förrgår till exempel, när jag gick till skolan för att hämta Jimena och Inés. Då möter jag Helen, som har på sig ballerinor! Jag använde inte ens mina ballerinor den första veckan här i Cuenca, när det var uppemot 30 grader. I förrgår var det max 8 grader. 
 
Jag kanske borde kolla mina värden eller något, för att vara vegetarian ändrar ju en del, och jag har inte kollat upp något sedan jag blev det, för snart 3 år sedan...
 
Nog om kylan, idag ska jag laga tortilla de patata! Ska bli jättekul att testa på att laga den på riktigt! Innan har jag ju trott att jag visste, men nej jag har använt på tok för lite olja!
 
Spännande...
 
 
Hoppas att den ser ut ungefär såhär när jag är klar...

Var hos mormodern idag

Kategori: Allmänt

God kväll!
 
Ska snart gå och lägga mig, skypade just med familjen. 
 
Idag blev Inés plötsligt ''sjuk'', så hon kunde inte gå på gympan, vilket innebar att hon följde med mamma Ana när hon skulle till mormodern och sy adventskalendern. Jag och Hector hängde också med! Vi tittade på tv, lekte med leksaker, rockade rockring och Ana fick sy klart adventskalendern. 
 
Kul med lite utflykter i vardagen. 
 
Idag och igår har det varit svinkallt här i Cuenca! Det har väl varit runt noll grader, men med väldigt mycket blåst!
 
Imorgon är det skola, och så ska jag laga tortilla patata åt familjen till lunch. 
 
 
Kakorna jag äter här! Kostar bara 0,95 euro för 500 gram, som hittat! Heheheeheheh...

Gör hemmagjorda pommes frites!

Kategori: Allmänt

Japp, ni läste rätt!
 
Här håller jag på och lagar lunch åt familjen, pommes frites med friterad kyckling. Det blev alldeles för mycket pommes, de har så stora potatisar här i Spanien, men de går väl åt. 
 
Det är kul att laga mat :) 
 
Har idag varit på pilates, sedan hämtat en julklapp från en affär. 
 
Ha en fin dag!
 
Kram
 
Pommes frites in the making!
 

Namnsdag idag :D

Kategori: Allmänt

Hallu!
 
Idag har jag namnsdag! Astrid! =) 
 
Firade med att äta kakor och choklad! heheheh....
 
Nu skypar jag med Jessica! Hon skriver hemtenta. 
 
Ha en bra dag! Kram 
 
 
Jessica på min avskedsmiddag :)

Ny vecka, nya tag

Kategori: Allmänt

Hejhej!
 
Precis kommit hem från pilates med Helen, trevligt!
 
Köpte kakor på vägen hem, gott!
 
Idag är Javi ledig så han ska med när jag hämtar barnen. 
 
På onsdag ska det snöa här enligt vädret, det blir kul!
 
Har inte så mycket mer att säga just nu...
 
 
Från när vi var och åt våfflor/crepes för några dagar sedan

Méndez Álvaro

Kategori: Allmänt

När jag vaknade upp efter första natten i Spanien den 3 oktober i år var jag otroligt nervös, hade inte ätit på många timmar (på grund av att jag kom fram så sent kvällen innan att jag gick och lade mig utan att ha ätit middag) och hade inte en aning om hur jag skulle ta mig till den där platsen där jag skulle möta Ana. 
 
Jag duschade, borstade tänderna och gick ner till receptionen på hotellet. Hade inte pratat spanska på över ett år och skulle förklara för tjejerna bakom disken att jag ville ta mig till Cuenca. De tittade bara oförstående på mig, så jag tog fram lappen med namnet på stationen Ana givit mig över Skype. 
 
Nu förstod de, de sa att jag skulle ta tunnelbanan, den låg vääääldigt nära och det är lätt att hitta. 
 
Det var säkert nära egentligen, men väldigt svårt för mig att hitta till den där tunnelbanestationen. Frågade några barn som var på väg till skolan, de var jätte hjälpsamma, sprang efter mig när jag gick in på fel gata och visade vägen. 
 
Så kom jag till slut fram till stationen, Méndez Álvaro. Det var där jag trodde att jag och Ana skulle träffas. Jag var framme redan vid 10 på morgonen och hon skulle inte vara där förrän vid två på eftermiddagen. 
 
Var utsvulten men hade samtidigt ingen aptit på grund av all nervositet. Köpte mig en baguette med tonfisk. Det tog mig typ 40 minuter att få i mig den, vanligtvis tar det max 10. 
 
Gick på toa, köpte mig ett spanskt kontantkort, kollade på nedladdade serier på datorn, läste bok. 
 
Tiden gick, när klockan började närma sig två ringde jag Ana för att kolla så att hon var på väg.
 
Det hade blivit ett missförstånd, hon hade menat att jag skulle ta en buss från Méndez Álvaro till Cuenca och vara framme klockan två. Jag trodde hon skulle hämta mig här klockan två. Till Cuenca tar det 2,5 timmar. 
 
När vi lagt på började jag gråta, jag kände att jag hade gjort bort mig redan första dagen, men visste egentligen att det inte var någon fara, hon hade ju låtit trevlig över telefon. 
 
Vi bestämde att jag skulle köpa en bussbiljett, jag skulle vara framme på Cuencas busstation klockan fem och då skulle hon vara där.
 
Jag ringde mamma. Skönt med en bekant röst mitt i all kaos jag kände. 
 
Kommer jag klara detta? Jag hade redan klarat av att flyga själv, bo en natt på ett hotell själv, ta mig till en tunnelbanestation själv. Klart jag klarar av att bo med en främmande familj under obestämd tid själv? 
 
Det var en riktigt speciell dag. 
 
 
Och så kom jag tillbaka till Méndez Álvaro den 18 november för att ta bussen hem till Cuenca efter en helg i Madrid med pappa. Inget kändes som förra gången. Jag åt min macka på tio minuter, strosade lugnt runt i området, kände en bra känsla i magen. 
 
Att komma tillbaka till en symbolisk plats är häftigt. Jag längtar tills nästa gång jag befinner mig på Méndez Álvaro, den platsen känns idag väldigt trygg för mig. Har trots allt spenderat närmare 6 timmar där. 
 
 
Méndez Álvaro

Helg imorgon

Kategori: Allmänt

God kväll!
 
Här sitter jag och väntar på maten, Javi gör pommes frites med friterade bollar, tror dock att bollarna innehåller kött... Det är sådana bollar som vi åt i Madrid, pappa! De var goda, med ost :)
 
Imorgon har jag varit här halva tiden. Känns bra. Imorgon är det också en månad kvar tills familjen kommer över jul, känns ännu bättre!
 
Har ju varit i skolan, vi pratade om kaffe, te och choklad idag... Jag gillar verkligen skolan här, kanske för att det känns som något vettigt, kul med lite hjärngympa. 
 
Läste en av böckerna för Inés tidigare, den var bra. Vi har också spelat vårat hemmagjorda memory. Nu har vi ett med frukter/grönsaker, ett med djur och ett med kroppsdelar. På engelska förstås. 
 
Somnade rätt sent igår, efter tolv, så har varit lite trött idag. Längtar efter att skypa med familjen, sätta på mig pyjamas, kanske kolla klart på ''Ensam hemma'' och sooooooooova! 
 
Inatt blev jag nämligen väckt, såsom resten av familjen av Jimena, hon gallskrek i en halvtimme, hon var rädd av okänd anledning. (dramaqueen..)
 
Hörs väl kanske imorgon då!
 
 
Med pappa i Madrid

Har blivit med bibliotekskort

Kategori: Allmänt

Igår mötte jag alltså Helen och Caitlin, vi åt våffla och drack en ''drink'' (apelsinjuice).
 
Har just kommit hem från skolan och biblioteket. Fixade mig ett bibliotekskort, och nu har jag lånat tre nya engelskaböcker som jag ska läsa för barnen :) 
 
Idag ska jag laga lunchen åt familjen, ska göra pasta med tomat, broccoli och tonfisksås, yummie!!!
 
Ska faktiskt laga maten imorgon också, lax med klyftpotatis och aioli, muuuuumms!!
 
I helgen har jag, Helen och Caitlin planerat in en filmkväll, det blir nog trevligt!
 
Hoppas att ni alla mår bra, kramar!
 
(Mamma, din vallmokaka blev säkert jättegod!)
 
 
Frappuccino på Starbucks med pappa i Madrid!

Hoppas på en träff med Helen och Caitlin ikväll

Kategori: Allmänt

Tjenare!
 
Onsdag här i Cuenca, och i resten av världen... Har varit och gymmat en hel timme idag med Helen, det känns så himla bra efteråt!!! Körde crosstrainern, cyklade, olika styrkeövningar osv. Och känner fortfarande av träningsvärken i magen från i måndags!
 
Älskar att jag verkligen längtar efter varje träningstillfälle nu för tiden. Ett nyttigt intresse! 
 
Resten av dagen ser ut som så:
 
13.00 Äta lunch
14.00 Hämta Jimena och Inés i skolan
14.30 De ska äta lunch
15.00 - 17.00 Leka/rita/pyssla/vila med Inés medan Jimena gör läxor
17.00 Lämna Jimena och Inés på gympan, gå till biblioteket och låna engelskaböcker till barna
18.00 - 19.30 Barnvakt åt Hector
20.00 Middag
21/22 - Träffa Helen och Caitlin och äta våffla med jordgubbssylt?!?!?!
 
Japp... Trevlig dag!
 
 
På Pradomuséet i Madrid 

Utsikt

Kategori: Allmänt

Nyss gjorde jag det jag funderat på enda sedan jag kom hit. Jag gick på promenad upp i bergen som vi har här precis utanför fönstret nästan. Det var en mysig promenad, solen lyste och det var väldigt tyst. 
 
Jag mötte en man med två hundar, men förutom det, ingenting. 
 
Det var en fin utsikt. 
 
 

The amazing SUSO

Kategori: Allmänt

Igår när jag hämtade Inés från skolan hade hon en jättestor påse med sig. Hon var väldigt ivrig med att visa mig vad det fanns i den. Det var en docka, Suso, och en väldigt stor bok. 
 
Suso är en docka som alla i hennes klass kommer få ta med sig hem under ett antal dagar. Under dessa dagar ska han följa med i livet och detta ska dokumenteras för att sedan föras in i den stora boken. 
 
Han är alla barns farfar. 
 
Jag kommer ihåg när jag var ungefär i Inés ålder. Då hade vi samma sak i skolan, alla barnen fick någon gång ta med sig ''Bebben'' hem. Vi har till och med några kort på mig, Bebben och Eddie som togs innan vi byggde om hemma. Det var en rolig idé och jag kommer ihåg att jag kände mig väldigt viktig när jag fick ta hand om Bebben.
 
Det ska bli spännande att se vad vi hittar på med Suso de kommande dagarna. 
 
Stay tuned!
 

Madrid 16-18/11

Kategori: Allmänt

En riktigt rolig helg med min fina pappa!!!! Bilder:
 

Snart match!

Kategori: Allmänt

God afton.
 
Slappar nu igen. Har varit en dag med en massa äventyr. Började med frukostbuffé imorse där jag åt på tok för mycket!!! Åt bland annat fyra bakverk, och de var inte små heller... Mådde illa halva dagen efter det, men det är ju så svårt att sluta när något är gott...
 
Vi promenerade till det kungliga slottet och gick en rundtur där, det var trevligt. 
 
Gick till centrum där vi tog tunnelbanan till ett ultrastort köpcentrum ute i förorten där vi visste att det fanns ett Primark!! Köpte dock ingenting där utan åt lite tapas istället. 
 
Åkte tillbaka till centrum där jag köpte en tröja från Zara. Kulkul!
 
Nu blir det alltså snart middag följt av fotbollsmatch, Madrid vs Bilbao!
 
Imorgon är det dags att säga hej då igen, men om bara 5 veckor kommer hela familjen hit igen, så jag klarar mig :) ser mycket fram emot det dock!
 
Peace 

På hotellet och chillar innan middagen

Kategori: Allmänt

Hola!
 
Klockan 11 imorse mötte jag pappa i lobbyn på detta hotell i Madrid, hotell Ganivet. 
 
Vi beundrade utsikten från vår balkong innan vi gav oss ut på stan. Äventyret började med en kaffe på Plaza Major där de för tillfället håller på att bygga upp årets julmarknad. Det var inte så mycKet folk där så vi gick vidare och hamnade på den stora shoppinggatan för att ta oss vidare till ett litet spanskt hak där vi avnjöt en god lunch. Jag åt en macka med lax och philadelphia, pappa en med champinjoner och räkor. Det var mums!
 
Efter ytterliggare lite strosande satte vi oss på Starbucks (jag valde ställe, älskar deras olika smaksatta kaffe)
 
Sedan kände vi oss mycket kulturella då vi besökte det omtalade Prado-muséet, det var faktiskt rätt kul att kolla på alla gamla målningar.
 
 
Sedan var det dags för en fika, jag beställde in friterade ostbollar, de serverades med honung och var ytterst goda! 
 
Nu har vi alltså paus på rummet för att sedan vara redo för dagens middag, paella!!! Spännande! 
 
Imorgon kväll ska vi på match här på stora arenan, ska se Madrid mot ett annat spanskt lag, det ska bli kul! 
 
Hasta luego! Har dock inte möjlighet att ladda upp bilder, så de får ni när jag är tillbaka i Cuenca, håll ut!
 
 

Är hungrig

Kategori: Allmänt

Sitter här i mitt rum, på min säng och är hungrig. 
 
Idag har varit en vanlig dag här i Cuenca. Uppstigning vid 7.45, lämnade barnen en timma senare och sedan gick jag och Helen på pilates. Det var kul! Gillar pilates, eftersom att själva träningen inte känns så jobbig, men träningsvärken ändå kommer dagen efter!
 
Imorgon är också en vanlig dag, har skola först, sedan ska jag till gymmet! Längtar till gymmet! 
 
Och på fredag åker vi mot Madrid! Ska bli jättekul att träffa pappa igen, och komma till en ny, spännande stad! 
 
Nu äter vi nog snart... 
 
Kramar från mig!
 
 
Vackra Alicante
 
 

I en glass för sig

Kategori: Allmänt

I Alicante åt vi glass varje dag, första dagen tyckte vi att stället vi provade var gott, inte mer. 
 
Andra dagen kom vi till himmelen. Den godaste glassen jag någonsin smakat fick jag smaka här. Det var inte bara glassen i sig som var i en klass för sig, utan stället också, det var superfräscht, de hade alla möjliga smaker och de snålade inte med glassen. 
 
Smakerna vi faktiskt provade: 
 
* Skogsbär (detta var också den absolut bästa!)
* Mörk choklad med chili och apelsin
* Choklad med hasselnötter
* Brownie
* Mango
 
Smaker jag ville prova men inte hade plats för i magen: 
 
* Kanel (verkade intressant och hur gott som helst)
* Kokos
* Grapefrukt
* Tiramisu
* Pistach
* Alla smaker, de såg så aptitliga ut!
 
Bildbevis: 
 
 
 

Alicante 10-13/11

Kategori: Allmänt

Hade en underbar helg. Här kommer bilderna! 
 
 
 
 

Imorgon åker jag!

Kategori: Allmänt

Hejhejhejj!
 
Det regnar oerhört mycket idag! Jag och Helen skulle gå och simma, men hon hade glömt sina simglasögon så hon fick ont i ögonen så vi stannade bara i ca en kvart... sedan gick jag och fyllde på mobilen. Nu är jag mer än redo att åka bort imorgon! Ska bli så underbart skönt. Tåget går redan 8.19 på morgonen, så jag är framme tidigt :) 
 
Och nästa helg kommer pappa också! Underbara tider. 
 
Kram 
 

Lista på saker

Kategori: Allmänt

Senaste
Låt du hörde: Javi spelar Sagan om ringen-soundtrack just nu medan han lagar mat
Film du såg: Fanny & Alexander
Mat du åt: Toast med smör och ost hemma hos Helen
Kram: Kramade Inés imorse när vi lämnade henne i skolan
Puss: Hector
Känslan: Hoppfull
Bråk: Igår mellan Jimena och Inés, de bråkade om vem som skulle öppna dörren med mina nycklar
Resa: Hit till Cuenca
Glädje: När jag hörde att Javi spelade Sagan om ringen-soundtracket
Längtan: Alicante, med allt vad det innebär!!!!!!!
Dröm: Drömde inatt att jag åt en chokladbit fast jag lovat mig själv att inte göra det... hehe
Personen du träffade: Helen, vi gick till El Mirador istället för på pilates, hehe...
Person du pratade i telefon med: Kan ha varit Elena, min spanska kompis. Pratar sällan i telefon här, det är ju så dyrt...
Personen du fick sms av: Mamma eller pappa tror jag
Gången du var utomhus: För cirkus en timme sedan
Gången hela din familj åt middag tillsammans: 30 september

Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: Storstad, fast landet också
Hamburgare eller pizza: PIZZA
Kött eller fisk: FISK
Hund eller katt: hund tror jag
Aftonbladet eller Expressen: -
McDonalds eller MAX: Gillar pommes fritsen på Max
Vin eller Öl: inget
Charter- eller skidsemester: Charter, fast båda
Sverige eller Utlandet: Sverige är bäst, men att resa är också kul
Sport eller nyheter: Nyheterna
Hockey eller fotboll: inget
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: mellan
Sommar eller vinter: Sommar, fast älskar julen

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
-mjölk
-ost
-smör
-grönsaker
-juice??????

Fyra saker du inte kan vara utan?
-familjen
-mat!!!!!!!!!!!
-frisk luft
-nycklar till huset????

3 saker du inte kan äta?
-bläckfisk
-kött
-kaviar på tub

Två saker som gör dig glad
-familjen
-vänner

En sak du gör oftast flera gånger i veckan
-äter kakor hehehehhe...

 

 
Jag och Helen

46 dagar kvar tills familjen kommer!

Kategori: Allmänt

Åt fiskgryta till middag

Kategori: Allmänt

God kväll! 
 
Nu sitter jag här, mätt och belåten. Hade lovat mig själv att inte äta något godis/chips/kakor idag men lyckades övertyga mig om att det inte skadade... Har idag ätit choklad, kakor, chips. Men men... 
 
Idag var vi först i kyrkan, Ana, jag, och barnen. Javi jobbar 24 h idag/natt. Efteråt åkte vi hem till Anas föräldrar för att äta lunch. Det var en upplevelse... Anas mamma hade lagt upp maten, så man kunde inte ta själv. Och maten bestod av potatis och bläckfisk. Inte bläckfisk som i bläckfiskringar, utan som i lila, med tentaklerna kvar och allt. Så fort jag såg tallriken ville jag fly. Har aldrig smakat bläckfisk, förutom de friterade ringarna vilka jag int gillar och hade heller ingen plan på att göra det. Men bestämde mig helt enkelt för att hålla masken och äta upp... Hade ju inte så mycket till val... Som tur var räddade Anas pappa mig. Han märkte att jag inte direkt slängde i mig maten, och då berättade jag att jag aldrig smakat det tidigare och inte var överförtjust i det. Jag slapp äta mer! 
 
Jag är glad att jag iaf smakade! Jag är inte så värst kräsen när det kommer till mat, men vissa saker tål jag bara inte. 
 
Mycket mer har jag inte gjort idag. Imorgon är det måndag och skola för barnen. Jag ska promenera till centrum och köpa en tjocktröja om den finns kvar, samt en present och kanske fylla på mitt kontantkort. 
 
På tisdag har jag skola och efter det ska jag träna! Det ser jag jättemycket fram emot! Har verkligen börjat gilla att träna, skulle gärna gjort det varje dag här men vill inte tvätta mitt hår för ofta, och vill inte träna utan att tvätta håret. Så det är ett litet dilemma för mig... 
 
God natt från mig! 
 
 
Jag, Caitlin och Helen på promenad i den gamla delen av Cuenca. 

El Mirador...

Kategori: Allmänt

...är namnet på köpcentret här i Cuenca. Jag och Helen gick dit en sväng tidigare idag, jag kom därifrån med påfyllning till min godisgömma, kakor och choklad!
 
Just nu sitter jag här i min säng och väntar på att familjen ska komma hem... Jimena och Inés har varit på kalas och nu är Javi och Hector och hämtar dom. Ana är på pilates. 
 
Denna fredag var Javi och barnen lediga, vi åkte och hälsade på Ana på jobbet imorse, sedan fikade vi tillsammans. Förutom det har det inte hänt så mycket idag. Ska kanske, förhoppningsvis till Helen på filmkväll senare!
 
Om en vecka är det dags för Alicante! Jag längtar mycket! 
 
Igår år jag godaste saken! En belgisk våffla med jordgubbssylt! Den måste jag äta igen... Heheheheh...
 
Igår fick jag en matta till mitt rum, för det är verkligen kallt inomhus här i Spanien, så nu känns rummet inte bara lite varmere men också mysigare. Jag hängde även upp en teckning på väggen. Hemtrevligt. 
 
Trevlig fredagskväll från mig. 
 
 
En bild jag tycker om. 
 
 

Truko trato

Kategori: Allmänt

Igår var det då Halloween med stort H här i Cuenca. Det började med att Jimena gick utklädd till vampyr till skolan. När jag hämtade Inés hade hon en spindelhatt. När vi kom hem hade jag lagat maten :) spenatsoppa med pannkakor!! Jag själv var mycket nöjd, det blev supergott! Men ingen av barnen gillade soppan och de vågade inte ens smaka pannkakorna, hallå??? de förstår inte vad de missar här i livet när de inte ens kan smaka pannkakor...
 
I alla fall, efter maten var det dags för utklädnad följt av bus eller godis, ''truko trato'' på spanska. Alla barnen och föräldrarna i kvarteret gick tillsammans från lägenhet till lägenhet och jag kan säga att jag åt en hel del godis, då kan ni tänka er hur mycket barnen åt... :D Det var jätteroligt att verkligen fira så stort, att alla hade bestämt träff och gick tillsammans. Sedan åkte allihopa till en restaurang och åt middag. 
 
Efter middagen fick jag skjuts till en lägenhet där min spanska kompis Elena var med sina vänner, nu var det min tur att klä upp mig för halloween. De gick verkligen ''all in'' med allt ifrån vampyrtänder till låtsasblod till vampyrlinser i ögonen till tuperat hår. Jag skippade tänderna, ögonen och hade bara lite tuperat hår. Vi gick till ''Plaza España'', ett torg utomhus där alla ungdomar samlas under helger och festar. Det var många som hade klätt ut sig riktigt ordentligt, det var kul att se. 
 
Runt tretiden tog jag en taxi hem och sov. 
 
En halloween jag inte kommer glömma i första taget!
 
 
En indian.
 
 
En vampyr.
 
 
En till vampyr. Mohahahah....